En hyllning till brorsan...

Jag har ett gäng syskon, vilket kommer avhandlas vad det lider. En av dessa heter Nicklas och är en riktig pajas. Eller nja, kanske inte en pajas, han är lite som jag var när jag var 25. Fast inte lika snygg och inte med samma sinne för kvinnor. Jojo, killen är fin och har en mycket mer tränad kropp än jag någonsin haft, men ändå ligger han alltid lite bakom storebror. Nåja, det var inte det jag skulle säga. En liten skön anekdot om bror:

Plats: Björnstugan (Krog i Örebro). Tid: 01.45

Tjej kommer fram till Nicklas, står och hänger bredvid och flirtar. Bror bjuder på en drink. Det snackas lite. Det hånglas lite. Bruden är intresserad, tar ett papper ifrån bardisken och skriver sitt nummer på lappen.

Tjej: "Kan du inte ringa mig?".

Tystnad. Bror kollar skeptiskt på henne. Länge.

Bror: "Asså.. Har du Comviq?".

Ägd.


I have taught you well my young padawan.. // Obi Wan


Sverige består av idioter...

Tillåt mig att vara lite allvarlig en stund, please...


Jag blir så trött. Jag fick en inbjudan på facebook (jävla skitsida för övrigt som jag inte använder dagligen). I inbjudan stod det att jag skulle skriva mitt namn i ett "event" som syftade till att samla namn för att påverka lagstiftningen till hårdare straff mot parnpornografibrott. Fair enough. Att dessa brott är helt jävla avskyvärda är ju inget att snacka om, jag har själv en dotter på snart 1,5 år och tanken på äckliga gubbar och tanter får det att mörkna i mitt sinne. Men det är inte det som är grejen.


Jag gick in och kollade vad det där var för namninsamling och hur det hade formulerats, och återigen blir man ju så jävla nedslagen av mänsklighetens logiska tänkade att man inte kan annat än gråta.

Ett gäng människor har naturligtvis skrivit på, säkert ett tusental vid det här laget. Man sätter sitt namn och avslutar med något genomtänkt som "livstid!" eller "kastrera asen!" eller varför inte "dödsstraff ska vara obligatoriskt!". Andra vill bara att straffen ska vara hårdare. Herregud.


För det första vill jag göra en sak klar: Om man inte VET hur straffskalan ser ut, hur den syftar till att användas, eller används idag, så KAN man inte ha en åsikt i frågan. Det är helt absurt och så jävla korkat att klockorna stannar. Det är som att säga att man tycker att hastighetsgränserna är för höga i Ghana. Någon som tycker det? Eller ja, ni fattar poängen. Att tycka till om något man inte vet något om är banalt och idiotiskt.


Det är det första. Tyck inte om saker du inte förstår eller känner till, och sätt framförallt inte ditt namn på något sådant. Du dumförklarar dig själv. Jag hade en diskussion med en mental fruktsallad på ett forum för en tid sedan, en kille som menade att förtagare betalade för lite skatt och att det var arbetarna som fick dra det tunga lasset. När vi hade stött och blött frågan i döddagar så kom det fram att fanskapet inte visste hur skattetrycket såg ut för företag, han bara ändå tyckte att de betalade för lite. Vafan är det för logik?! Pucko!!


Samma människor som sitter vid köksbordet och tycker saker, precis samma människor gnäller på politiker för att de inte gör "rätt saker" eller tar "rätt beslut". Visst, jag gnäller också, jag är inte perfekt. Men någon jävla självdistans och insikt får man väl ha?!


Så länge jag inte har tagit reda på fakta i olika frågor så lovar jag följande:

Jag kommer ALDRIG påstå att invandrare får åka räkmacka in i samhället för jag vet faktiskt inte hur det ligger till. Jag kommer ALDRIG säga att straffskalan ska ändras i olika brottsfrågor så länge jag inte vet hur det ligger till i utgångsläget. Det är odiotiskt.


Ah, en liten sak till bara. I samma namninsamlingstråd på facebook så var det ganska många som skrev att dom tyckte att det var förjävligt att beviskraven var så höga och att det ställdes så mycket krav på offret under rättegången. Den dagen man sänker beviskraven, sänker försvarsadvokatens rättigheter att ställa motfrågor, sänker advokatens rätt att misskreditera käranden (idiotlingo: offret). Den dagen hoppas jag att någon av alla dessa pappskallar som sitter och köksbordstycker blir oskyldigt och felaktigt dömd för ett av de brott man så ihärdigt skrikit för att höja straffen till.

Sverige består av idioter. Så enkelt är det. Jag blir så trött.


// eder theadmin


Jul jul, strålande jul...

Jaha, då var det över. En kort resumé över julhelgen lyder som följer:

Dagarna innan jul var det stressigt. I alla fall om man får fråga min sämre hälft M. Jag vettefan vad det beror på men tjejer ska tamejfan alltid hitta lägen att få känna sig stressade. Det spelar ingen roll hur rationellt man berättar att det kommer att ta si och så länge att göra ditt eller datt. Hon ska ändå gå och sucka över hur stressigt det är och hur mycket vi har att göra. Gärna samtidigt som jag lägger mig och kollar på film, just för att det är så gott om tid. Nåja, en längre analys om kvinnors tillkortakommanden kommer vad det lider, antagligen i sådär 3000 delar.

Julen ja.. Jo M var stressad över julen redan i Oktober typ, och med tanke på min imorgon-mentalitet så är jag tvärtom. Jag ser det inte som något som helst problem att handla den sista julklappen samtidigt som de första gästerna anländer, eller att göra ägghalvorna under Kalle Anka, efter första vändan vid julbordet. Sån är jag!

Well well.. Fars-fan, lillebror Nikinho, plastmamma Lena och farfar dök upp redan dagen innan jul. Lite skinkmackor och julklappsöppning för Nea, småsnack och allmänt trevligt i ett par timmar, och sen var det bra med det. Med tanke på att både jag och M har föräldrar som inte bor ihop så får man göra såna där grejer för att få tiden att räcka till. Funkar fint för mig, har aldrig sett det som ett problem. Nåja.

Julafton. Oh, så stressigt. Rödkål, rödbetssallad, prinskorv, köttbullar. Svenne Banan brukar alltid gnälla om hur trött man blir på julmat, hur jobbigt det är att träffa alla släktningar, hur mycket bättre det hade varit att fira jul ensam hemma med en bira och en film .Get. The. Fuck. Outta. Here.

Så sjuuuuukt trött på alla som bara måste berätta hur pass mycket mer genomtänkta de är än genomsnittet, att de liksom är lite för speciella för att uppskatta julen. Töntar! Jag var precis likadan förr. När jag var 15!!! Då var det liksom så man skulle säga. Vägra gå på skolbalen, våga vägra påsken, nyår är för amatörerna, jag bryr mig inte om födelsedagar, skolavslutningen? - Ska vara hemma, osv osv osv. Så jävla hård och speciell var man. Men du förstår en sak kompis, here comes a newsflash:

Det finns garanterar tilltäckligt med gråa och tråkiga dagar på ett år som det är, jag föreslår att du tar alla chanser du får till att skratta lite, skåla lite och tjoa lite. Eller vafan skit samma, jag skulle ju berätta om julen..

Jo, moster, mormor, morsan, syskon, morbror osv, Alla satt och trängdes i vår "lilla" boning. Ölen flödade som vin, sångerna haglar och de tondövas riksförbund hade varit gröna av avund om de lärt känna min morster. Helvete så tondöv hon är, Men det gör inget, hellre än bra är en devis som faktiskt funkar. Det är kul att folk bjuckar på sig själva.

Julmat, Kalle Anka, och slutligen ögonblicket alla väntat på. Tomten. Tomten spelas alltid av min morbror, och det är antagligen norra Europas mest vulgära och dekadente tomte. Som vanligt så skrattar folk så att de gråter, även om tomten faktisk var lite mer städad än normalt (kanske beror på att min svärmor var närvarande). Men kul var det, jag kanske petar upp en liten film eller foto här sen.

Resten av kvällen är en odysee i vin, öl och Rock Band i källaren. Jävlar så vi trummade, gitarrade och sjöng. Asroligt. Natten bröts vid 2-rycket och så var det sängen. Välbehövligt.

Hur som helst, så hade i alla fall jag en bra jul. Julklapparna uteblev för undertecknad, precis som det ska vara när man är över 20. Jag lever stenhårt efter mottot "Det jag till ha har jag redan köpt och det jag inte köpt har inte du heller råd att köpa". Jag fick en slips, det räcker för mig. Och, icke att förglömma, en stundande middag av mina småsyskon. Trevligt! Hoppas nu bara att min syskon inte tänkt vara med på middagen, det skulle förta en del av glädjen.. *moahaha*

God Jävla Jul på Er era Svin!

 

Musik är livet!

Hej mina vänner!

Efter att ha checkat era bloggar så har ett äckligt faktum slagit mig. De flesta av er har en felaktig musiksmak. "Felaktig? Kan man ha det?". Klart som fan man kan.

Någon benämnde Winnerbäck  som "poet". Visst, en för övrigt inte helrutten trubadurpajas, jag har hans skivor jag med. KÖPTA. Men poet? Nja, lite för övertydligt för att vara speciellt poetiskt, och lite för lätt för Svenne Banan att känna igen sig i utan att behöva tänka.

Någon annan menar att Takida är "nyskapande", vilket också är riktigt kul. Jodå, även jag har Krulliga Sussie i lurarna ibland, men get your facts straight för fan.

Håkan Hellström. Skämtar ni med mig? Visst, killen är skön. Och han är ett bevis på att sångröst och tonsäkerhet inte är nödvändigt för att göra hygglig musik. Men mannen är inget musikaliskt geni på någon front. Personligen gilla rjag honom bättre som trummis, men ni som påstår er älska Håkan har antagligen ingen aning om att pöjken kan trumma. Nåväl.

Nehej, jag tänkte istället utbilda er lite så att ni slipper sitta där och skämmas med Mix Megapol i högtalarna och sjunga med i diverse hippa Hellströmdängor. Jag smygstartar enkelt så blir det svårare sen. Och självklart håller jag mig inom hårdrocksgenren, mer eller mindre i alla fall. Det är nämligen där du hittar de allra underfundigaste texterna, de vassaste musikerna, de största kompositionerna och helt enkelt - det är där du hittar mig.

Metallica - Master of Puppets

Metallica är, och kommer alltid att vara, världens bästa band. 2008 års Death Magnetic lämnar mycket att önska, men det är de tidiga skivorna man ska titta på när man skärskådar Metallica. Man skriver musik på samma sätt som en riktigt duktig författare skriver en bok, eller en grym regissör lägger upp ett epos. Man kastas in i en handling för att snart få lite andrum för att greppa storyn. Sen kommer "point of no return" (ska det sluta nu eller ska vi ösa på än värre, och ska hjälten i filmen bli galen och slå ihjäl skurkarna?), för att sedan fint avslutas med mayhem och ond bråd död. I give you Master of Puppets, världens bästa hårdrockslåt genom tiderna.

 


TOOL - 46&2

Tool är ett band jag inte hade lyssnat på förrän jag av misstag klämdes fast längst fram på Pampas-scenen på Hultsfredsfestivalen. Helvete vilken spelning. Maynard James Keenan, sångaren, är grym. Texterna är underbara och här snackar vi subtila budskap. Det finns diskussionsgrupper på nätet som enbart behandlar Tool-texter. Att bandet är lika bra live som på platta gör ju inte saken sämre. Att trummisen Danny Carey är världens kanske bäste trumslagarpojk är inte heller fel.  Youtuba gärna Danny Carey om du vill se hur trummor ska spelas.

 


Incubus - The Warmth


En helt fantastisk låt med valsång inbakat som ett riktigt jävla skönt duntäcke. Texten är inte fel heller, "Dont let the world bring you down, not everyone here is that fucked up and cold". Inte så subtilt direkt, men det får man leva med när låten är så sjukt bra. Incubus är inget superfavoritband, men de har ett gäng låtar som är magiska. Detta är enligt mig deras bästa.

 


Sisters of mercy - Temple of love


Ett klassiskt band som ofta spelas både här och där. Alltför många gånger har jag hört orden "men det är väl inte dom som gjort den va?". Damn it. hur som helst så är SoM ett kanonband, just det här tycker jag trots mainstreamstämpeln är deras vassaste. "Life is short and love is always over in the morning" är inte en tokig textrad. Visst, Sisters of Mercu har ännu bättre texter i andra låtar (se tex "Vision Thing" som är en sjuk text till en grym låt). Nåja, I give you Temple of Love!

 


Slipknot - Wait and bleed

Slipknot är inte något jag lyssnar på dagligen, men det finns några sjukt bra spår på alla deras plattor. Främst tänker jag såklart på skivorna "People=Shit" och "Iowa". Just Wait and bleed har jag för alltid fastnat för, den är rå (läs texten) både musikaliskt och textmässigt, och den har ett jävla flow som startar och sen bara tvärstannar. Wait and bleed är som världens skönaste snabbis med nån främmande pangbrud på muggen på Arlanda, om ni kan greppa jämförelsen.

 


Nirvana - In bloom

När Kurt Cobain dog så var det ett mycket, mycket, mycket större dråpslag mot musiken än vad speciellt många förstår. Vid just det tillfället i karriären skulle jag vilja påstå att det var en större tragedi än Lennon. Visst, Kurt var ju trött på att spela eller göra mer musik (uppenbarligen, eftersom han sköt sig i skallen) men den mannen hade mycket att ge. En levande legend redan vid 26 och inte minst en legend idag, om än inte så levande. I give you In Bloom, även om det kunde vara många andra låtar på den här platsen.

 


In Flames - Jester Script Transfigured

In Flames är ett band som många känner igen till namnet, men som Svenne Banan inte alltid hört. Kanske för hårt för de allra flesta i den mindre bemedlade publikskaran av Megapol-lyssnare, men jag lägger ändå med en dänga. Jag väljer just den här låten för den grymt stilistiskt avancerade övergången mellan plockande och metallkrossande på guran. Dessutom tycker jag att ni ska googla texten, här snackar vi subtilt!


Ytterligare en hyllning..

Efter min förra lite småhårda hyllning till Vickie, ni vet han "den inbillade sjukes" syrra, så känner jag att jag måste göra rätt för mig. Här kommer en annan, mer romantiskt och ärlig hyllning. Texten är underbar, speciellt raden "Youre so beautiful, like a... tree..".. Så, Vickie. För dig. Trevlig helg på er alla människobarn!


Vickie - En hyllning till vår tids Betty Page

Jopes syrra, den beryktade rödvinspoeten på söder, har länge och väl eftersökt en hyllningsdikt tillägnat det väsen som är Vickie. Här kommer den, kanske lite annorlunda än vad du tänkt dig men....

Vickie - En hyllning till dig..


När alla andra har fel har du ständigt rätt
Att veta allt om allt kan inte va lätt


Med rumpa så tight i slampig trikå
Dricker du rödvin tills tungan blir blå


Om en man kommer fram och bjuder sin lem
På Harrys en kväll så slinker ni hem


För att göra det där som bara du kan
Vickie Blowjobsson kan behålla en man


Och när morgonsol strålar över vinterland
så raglar du hem med flaskan i hand


För att sitta och vänta utanför pizza Nobel
att lägga slantarna på Jack Vegas vareviga kväll


Och när natt åter nalkas och dina slantar är slut
så börjar du om med en tolva absolut

Och när JackVegas och rödtjutet tömt din penningpung
Ja då vet du att admin för alltid är kung

______________________

Lägger in en mobilkamerafilmning ifrån Vickies förfest i Lördags


 


Stupid videos

7-stegsraket

Jaja, jag vet. Ni förväntar er den sedvanliga bombningen av någon mindre mentalt bemedlad stackare som Jonas eller Hannah, men det kommer inte här. Ibland känner jag att jag bara måste få ge tillbaka. Bring it back to the community, så att säga. Tacka Allah för min osedvanligt osedvanliga begåvning. Därför ger jag er nu en chans att bli svinigt rika i poker. Alla som läser här kommer inte att fatta vad jag skriver, jag tänker på Vickie och diverse annat lössläppt Harrysfolk. Men så kan det vara ibland, man kan inte alltid få vara med när de vuxna pratar allvar.
 
Ett obekräktat rykte säger att i princip alla pokerböcker som finns ute i handeln idag, och i princip alla välkända pokerexperter och förstå-sig-på-are, har hämtat sina idéer och tankar ifrån en och samma källa. Mig. Därför lanserar jag nu sammafattningen av alla teorier i en och samma blogg, en blogg som helt enkelt gör dig till en vinnande spelare. Obönhörligen. Utan förbehåll. Money back guarantee. Den här bloggen är skriven med 1/10 ironi, 1/10 sarkasm, 1/10 humor och 8/10 allvar. Jag tror på fullt allvar på detta, även om det kanske inte framgår.

Du behöver egentligen bara följa några regler för att med säkerhet gå plus på poker, och aldrig vika ifrån den utslagna vägen. Följer du mina råd kan jag garantera dig att du går plus. Hur mycket du plussar är inte upp till mig att sia om, det beror naturligtvis på hur mycket du spelar för och hur mycket du spelar, men även detta går att reglera med hjälp av mina världsomvälvande regler. Dessa regler talar inte om för dig hur du ska SPELA, de talar om du hur ska hantera allt annat än själva pokerspelandet i sig. Jag utgår ifrån att du kan räkna odds och outs och att du tar rätt beslut i varje hand. Vi kokar ner det till några enkla punkter, den beryktade 7-stegsraketen. Såhär är det.

1. Skapa dig din första bankrulle. Det går att "grinda" sig till ett startkapital ifrån nära nog noll kronor, med hjälp av freerolls och microlimit, men det är ett själsdödade arbete och inget jag rekomenderar. Sluta istället vara en sån jävla snåljåp och sätt in en slant, åtminstone en laxpudding. Jag rekomenderar 10000 kronor, det borde du ha råd med. Inte? "På den åttonde dagen skapade han nätpoker och på den nionde dagen skapade han Finax Telefonlån". 10 lax alltså. Har du dom på kontot nu? Bra, då kan vi börja tjäna cash.

Nej allvarligt, jag menar inte att du ska låna pengar till spel, men jag menar att du inte ska vara FÖR snål när du avsätter deg till en bankrulle. Om du sätter upp ett fondsparande så gör du det väl inte med 20 kr i månaden, varför ska du göra så med poker? Ta en summa som går att jobba med, jag lovar dig att det kommer att kosta dig mer i längden att strö "småpengar" på pokerborden.

2. Öppna ett extra bankkonto för din bankrulle. Du ska INTE ha alla dina pengar på en pokersajt, dels för att du lättare kan tilta bort dom om du är packad eller lider av "Gulus Badbitus Tiltus Hinkus", eller "Galenpannasjukan" som den normalt kallas, samt att det finns risker med hackade konton och sånt. Du ska ha ett bankkonto. Där är pengarna verkliga, de presenteras i Svenska Kronor, och de är lätt åtkomliga. Dollar på en pokersajt upplevs som fiktiva och slaskas med på ett annat sätt. När du ska spela så för du över via kontokort, och när du har spelat klart så för du tillbaka. Självklart kan du lämna en slant, men det där avgör du själv. Personligen är mina pokerkonton nära nog nollade när jag inte spelar. Det betyder dock att du måste ha mer kapital på kontot än det du spelade för, men det har du om du följer 20%-regeln (se punkt 4). Annars tvingas du ju vänta 3-5 bankdagar innan du har pengar igen.

3. Välj en site, vilken som helst. Det är mer eller mindre samma skit alltihop så ta bara nån på måfå. Personligen gillar jag sajter med rakeback eftersom det ger mig ett fiktivt plusresultat de gånger jag egentligen går jämt upp och det är något även du bör göra. Självklart kan du välja exempelvis Svenska Spel som ju redan har en låg rake, men personligen är jag mer den typen av människa som betalar lite mer i skatt varje månad och sen får ett fett besked när skatteåterbäringen kommer. Ett tvångssparande om du så vill.

4. Ta 20% av din rulle och fördela det på 3 bord. Inte ett, inte två, inte fyra. Tre bord. Du bör alltså sitta med ca 660kr på varje bord, och alltså spelar du helst 5/10sek eller motsvarande i någon annan valuta. Detta är väl såklart ingen exakt vetenskap men jag rekomenderar det som funkar för mig. Anledningen till att du spelar på flera bord är enkel. Du har totalt lika mycket pengar i spel som om du hade suttit med 2000kr på ett bord, men du gör en bättre riskspridning. Du kan med lätthet ta ett badbeat för hela ditt inköp utan att det är en katastrof. Anledningen till du tar 20% av rullen och inte mindre, som många exepter menar (som inte tar sina idéer ifrån mig), är att du garanterat kommer att tröttna på att grinda i timmar för så liten vinst som det normalt skulle ge.

5. Tidsbegränsa och följ dina egna regler. Personligen orkar jag inte sitta mer än 3 timmar om jag spelar 3 bord och det är nog ganska mänskligt. Tänk dessutom likadant vid pokerbordet som du gör i skidbacken. Skit i sista potten för dagen, känn inte att du ska göra en sista tokrush för att du ska logga av efter nästa hand. Stäng bara ner. 6. Pengar du har i din rulle är verkliga. Lev för dom, gör uttag av vinster och spendera, men spara alltid den summa du anser att just du behöver för att kunna spela det spel du vill på de nivåer du vill. Du ska aldrig någonsin bränna hela din rulle på något annat än poker, speciellt inte när du spelat upp den och därigenom kommit upp dig i nivåer. Du kommer inte klara av att gå ner igen och grinda startnivåer på rätt sätt när du väl fått smak på "stora" pengar. Trust me, jag talar av erfarenhet.

7. Pengar du har på pokerbordet däremot är inte verkliga. Sura aldrig över att du "var uppe på 4 inköp men torskade ner det igen". Sånt händer. Du gjorde förhoppningsvis rätt, men du hade oflyt. Siffran vid bordet är poäng och ditt enda mål är att under dina 3 timmar öka den siffran, lite eller mycket. Siffran förvandlas inte till pengar förän du fört tillbaka kapitalet till kontot, fram tills dess är det Tetris.

Jag slänger med en extrapunkt som jag själv anammar, även om den inte ingår i min berömda 7-stegsraket: Även om du teoretisk skulle lyckas dubbla hela din rulle på en sittning med dessa 20% på borden, ska du inte direkt gå upp. När du ökat rullen med ca 50% tycker jag däremot att du kan ta ett skott på högre nivåer. Nu har du alltså 15.000 sek i rullen och då tycker jag personligen att du kan ta dina vanliga 20% (3000sek) och sätta dig med hela den summan på ett bord, gärna där 3000 representerar halva maxinköpet. Detta är en stor risk, men det kan ge potentiellt stor vinst. Välj själv om du tycker att den här punkten är lämplig för dig eller inte, personligen tröttnar jag på att bli FÖR disciplinerad och måste få toka till det ibland, men jag gör det gärna kontollerat. Sen återgår du till dina regler. Jag tror på fullt allvar att hanteringen av pengar är minst lika viktigt som själva spelteorin, kanske snäppet viktigare när du kan de grundläggande beräkningarna och ser beslutsunderlag.

Kanske håller du med mig, kanske inte. Men fundera på hur du ska hantera pengarna och var ärlig mot dig själv när du ställer dig frågan "skulle detta kunna hjälpa mig att bättre vinstmaximera?". För mig funkar det, mitt problem är att jag inte alltid följer mina egna regler och därför kan göra gruvliga förluster ibland på tusentals dollars. Trots det är jag en "vinnande spelare", och för mig personligen beror det till mycket stor del på ovan nämna punkter, i synnerhet punkt nr 2. Tyck till, lägg till, dra av.Lycka till! // eder pokerrevisor theadmin

Rullstolsrace!

Jag vill tacka Lenny för att han uppmärksammade min bedrift i detta avsnitt av Morgonsoffan. Håll tillgodo.


Jag vill meddela..

Eftersom ni alla är små smygande apor som inte gör annat än att besöker min blogg, skriver ängsliga "när-kommer-du-tillbaka-min-herre"-kommentarer och skickar mail med ren vädjan om att jag ska komma tillbaka, ja därför måste jag meddela att jag för tillfället sitter i fjällen.

Jag badar bastu, dricker bira, åker sparsamt med skidor, och är väldigt (jag menar riktigt jävla ohyggligt) snygg. Men jag kommer tillbaka inom en dag eller två. Härda ut.

eder theadmin

PS. Jonas är kort

En i sanning underbar individ...

Ibland när man surfar runt mer eller mindre planlöst så hittar man människor eller åsikter som gör intryck på en. Människor som faktiskt har något att säga, som lever ett meningsfullt liv med sunda ideal och värderingar. Idag är en sådan dag, jag har hittat någon som förstår.


Efter att ha randomklickat så hamnade jag på en blogg tillhörande en herre (får man förmoda) vid namn "Direktörn". Jag har egentligen ingen aning om vad denne jeppe är för däckare, mer än att han har någon form av relation till någon som Jonas (http://jope.blogg.se/) har någon form av relation till. Är ni med fortfarande? Snyggt.


Nåja, ni kanske undrar vad denne direktör har att säga som värmer mig så innerligt? Inte ett skit, det är inte honom jag snackar om. Vakna till lite nu för helvete. Nej, det är snarare så att jag i en kommentar hittade en länk till en bedårande
individ. Mina damer och herrar, jag ger er... *trumvirvel*...


http://hannahslife.blogg.se/


Här har vi en människa som förstår. Som känner in, som värmer hjärtan. En flicka med sunda värderingar med kristen grundton, som faktiskt verkar ha något att säga. Det bloggas om diverse matnyttigt och genomtänkt här. Jag tänker exempelvis på de sköna klocktipsen, några andra mycket trevliga modereflektioner, samt sist men inte minst dessa kristna inlägg som gör mig så varm och glad. Det sprudlar av lycka i mig Hannah, att det fortfarande finns människor som ser livet på detta underbara sätt. Gud är god, det vet vi. Det verkar som att bara du och jag förstår det ibland när man läser alla dessa spydiga kommentarer som mindre intellektuellt bemedlade individer lämnar. Jag lovsjunger och prisar dig Hannah för din entusiasm och ditt sanna kristna synsätt. Du vet att styggelserna finns där, du vet att homosexualiteten är av ondo, du vet att gud är allsmäktig och att herren Jesus är hans son. Du är underbar.


........................ (Du kan sluta läsa här Hannah) ........................

Jo men eller hur!! *Moahaha* ... Bruden ser ju ut som en jävla porrdrottning, tror ni inte att undertecknad skulle kunna fulkonvertera till en mental fruktsallad för att få parkera minibussen i det kvalitetsköket eller? Såååå lätt! Gud är god, jojomensan för satan, lägg upp sig nu så ska pappa ta tempen. Ka-tjing! Som en jävla Tom Jones går man in och totaldominerar Livets Ord och bara provcyklar hela evangeliet.

Jodå, I can do it. Jag är helt enkelt liiiiite snyggare rent allmänt. Plus att jag är len i munnen som en jävla sammetsbutik on crack. Fint vettu. "Hannah"... mm... det ligger fint i munnen... Plus att det blir likadant både framifrån som bakifrån.. *ler*... Ja ni vet, en sån där "velodrom" eller vad fan det heter.
 

PS. Sorry M (min riktiga hälft). Du är brädad. Pappa ska konvertera och omvända hela Livets Ord. Boyakascha! Respect!

eder Häradsbetäckare - theadmin


Rörelsefrihet..

En sak som är fin med ny teknik är all frihet den ger. Tänk tex laptopen, vilken underbar uppfinning. En dator man kan bära med sig överallt. Lägg sen till trådlöst internet och PESTO så har du en bärbar anläggning som tillåter dig att sprida din kunskap och diverse annan information omkring dig i alla möjliga sammanhang. Som nu tex, när jag sitter på toaletten och bloggar med laptopen i knät. Picture that will ya, huh!? En syn för gudar må ni tro..

Ville mest bara säga det, lite som en hyllning till Bill Gates och alla andra som drivit tekniken framåt så till den milda grad att jag faktiskt kan skriva detta ifrån dasset. Underbart.

Passar också på att lägga in ett klipp på Jonas anställningsintervju vi hade för några månader sedan.

Tudilu!Vad kostar den där, tusen spänn?!

Hej dagboken!

Jag tänkte bara lägga in en kort blänkare av seriositet för att uppväga min förra smått pubertala blogg.

(Nej Tess, tro nu inte för all del att jag inte menar allvar med den för det, den lille stridsvagnen behöver punani och du får fan bjuda till).

Men med seriositet så menar jag följande: Nu när juletiden är här och du som vanligt sitter och klurar på vad du ska köpa för meningslösa klappar till folk och fä, ta dig då en funderare. Varför inte skippa skitklapparna som mamma och pappa ändå ger fulla fan i, och istället kika in på den här länken:

Alternativ julklapp?

Förra året köpte jag och min sämre hälft klappar till kidsen i släkten, alla andra fick klappar ifrån ovanstående länk. Det är bra skit tycker jag. Kanske något för dig?

Nåja, nu har jag varit politiskt korrekt lite väl länge (sådär 25 sekunder i stöten är lagom för mig). Därför avslutar jag med att länka in allas vår Tobbe. Håll tillgodo!


Jag vet vad hon heter, men jag kallar henne Tess..

Att ha en blogg är bra. Här kan man helt oemotsagd kasta skit, ge ris och ros, eller bara ägna sig åt allmän navelskåderi i brist på bra porr. Det är fint, ett underbart forum för att uttrycka sina mest avogt inställda tankar om och kring mänskligheten. Lysande!


Därför tänkte jag nu kasta lite allmän skit åt diverse håll. Inte för att jag menar något illa med det, utan bara för att jag kan och vill. För att jag känner mig busig och dessutom som vanligt är liiiiite bättre än alla andra. Och snyggare, ej att förglömma. Sjukt snygg faktiskt, nu när jag tänker på det. Damn!


Just idag tänkte jag kasta skit på en speciell person, imorgon blir det någon annan. Jag har en vän, vi kan kalla honom Jon.. eh.. Ja, Jon. Han är ungefär kort och inte så mycket längre än så. I sin iver att få ligga med någon, lite sådär vem som helst, så kastar han ur sig både den ena och den andra dumheten till folk. Nu senast så försökte han tex få krypa på sin syrras polare. Inget konstigt i det kanske, inte för att jag själv någonsin förnedrat mig genom att böna och be om att få ligga (hallå behöver liksom inte det?!). Men Jon, han får böna. Så illa faller lotterna i livets tombola.


Hur som helst så skriver jag detta som en uppmaning till föremålet för Jons testosteronskimrande uppvaktningar. Vi kan kalla henne Tess..


Tess för helvete! Ska det vara så otroligt svårt att sympatiligga lite i ren socialistisk anda? Att bjuda lite? Att kanske inte bara alltid i alla lägen se till den egna viljan, den egna sfären av självcentrering och kroppslig självbevarelsedrift? Kan man inte någon jävla gång, en gång i livet, göra något för någon annans skull? Kanske ska släppa lite på rinken (?), lyfta på islandströjorna och blotta spetsunderkläderna? Ska det vara så svårt? Ligg med fanskapet, om inte annat för min skull?! Jag orkar inte med hans ständiga tuggande om Tess hit och Tess dit. Blunda bara och tänk på något annat? För att citera en känd reklam - Just do it! Är vi överrens? Kanon!

I din ära:


När kapitalismen föddes..

En liten saga för alla såhär i juletider.. =)


 

En gång för jättemånga år sedan i landet Jättelångtbort bodde det en kille som hette Frasse. Frasse var helt själv och hade varit det i hela sitt liv, bara vid något enstaka tilfälle hade han ens sett en annan människa. Hans dag bestod av att knalla runt och leta mat och vatten om dagarna och det var ett fasligt springande för att hinna med dessa göromål. Frasse hade ständig träningsvärk och var en allmänt trött och sur jävel.


 

En dag hittade Frasse ett äppelträd med massor med äpplen. "Kanon" tänkte han. "Synd bara att trädhelvetet står så långt bort ifrån bäcken, för det vore ju fett najs med lite vatten efter man har käkat".


 

Nåväl, Frasse smällde i sig ett tjog äpplen och gick och sket bakom en sten. När Frasse kom tillbaka såg han till sin fasa att en annan deckare stod och käkade av äpplena. "Hörrö din jävla snitsare, vafan gör du? Dom där har ju jag hittat!".


 

Snubben bad om ursäkt, förklarade att han hette Kenny, och de båda började samtala. "Vafan jag har en idé Frasse!", sa Kenny. "Du kanske känner till den där asfina bäcken som ligger sådär 3 mil härifrån? Om jag löper dit varje dag och hämtar vatten till dig, så kanske du kan möta mig halvvägs med några sköna äpplen som jag kan få av dig?". Kenny tittade frågande på Frasse. "You bet för fan, vi gört!", sa Frasse och de båda hade en överrenskommelse.


 

Dagarna gick och de käkade av Frasses äpplen och drack av Kennys vatten. Livet var rätt nice. De fick ju båda jobba rätt hårt, det var en lång jävla bit att gå för att hämta och lämna både vatten och äpplen, men det funkade.


 

En dag dök det upp ett nytt ansikte när de två som bäst satt och tuggade äpplen. "Tjena fan era geezers, jag heter Berit" sa en brutta i 30-årsåldern. Nån som kan bjuda på äpplen och vatten eller? 


 

Bruden var en riktig brulépudding och självklart fick hon lite käk och  dricka, och de fortsatte så dag ut och dag in. En dag kollade Frasse på äppelträdet och såg att det bara var några enstaka kvar. "Kula!" utbrast han. "Det här skiten går ju inte, jag måste göra nåt annars blir det strul för oss alla!". Frasse tillkallade sig de andra två och tog ett snack med dom.


 

"Berit", sa han. "Allvarligt, du får fan sluta snylta nu ditt trötta helvete. Du har ju fått käka och dricka ett bra tag utan att hjälpa till nu och vi har ett problem. Jag måste lägga en jävla massa energi nu på att plantera ett nytt träd innan alla äpplen är slut. Så nu måste du fan göra nåt för att underlätta situationen. Capiche!?"


 

Frasse arbetade ut en assmart plan som gick ut på att Kenny fortfarande skulle hämta vatten och gå halva vägen, precis som vanligt . Frasse själv skulle lägga sin energi på att få det nya trädet att producera äpplen, och Berit den lata haggan skulle få gå med äpplen till Kenny. "Du måste fan hjälpa oss Berit, annars går det åt helvete med hela vårt system". Berit hade inga problem med det, hon var nöjd och glad för att få mat och dryck.


 

Varje dag gick Berit med äpplen till Kenny och fick med sig vatten hem som hon och Frasse kunde dricka när dom käkade sina äpplen. Trädhelvetet började ta sig och eftersom Frasse var en smart kille så hade han planterat fyra träd istället för ett träd, när han ändå var igång så att säga. Framtiden såg tryggad ut och dom hade hittat ett system där alla var nöjda. Frasse fixade med äpplena, Kenny med vattnet, och Berit gick emellan dom båda med varorna. Alla åt och alla drack. Life was good.


 

Då, helt plötsligt ifrån ingenstans, kom det en liten arg kille som hette Marxus och sköt Frasse i huvudet med sin egentillverkade stridsvagn och skrek "Vilket jävla kapitalistsvin du är Frasse!!".


 

Sen åkte Marxus land och rike runt och sköt alla som hade egna äppelträd och delade ut ett äpple var åt alla. Kennys bäck tog han också, och lät alla dricka en klunk i veckan. Ja, det var en givmild kille den där snubben. Om jag inte missminner mig så finns hans lärjungar än idag där ute, och åker runt och kastar skit på alla som har egna äppelträd.


 

Slutet gott allting gott.. 

God jul! // theadmin


Hårda killar med rätt dödsmetallstuk!

Hårda killar med undarbar video.. Vet inte hur många av er som känner till bandet "cannibal corpse". Tung jävla dödsmetall när det är som bäst (värst?). Hur som helst så vill jag med denna video visa att det inte alltid är de hårdaste killarna som gör den hårdaste musiken. This is priceless..

Jag vet att jag inte bloggat så mycket matnyttigt på senaste tiden, ledsen för det men jag har faktiskt ett jävla liv också. Nu får ni i alla fall någonting att bita i, ha en tre vlig helg tillsammans med killarna i Cannibal!


Thunder - the master kill of all times...

Jag vet inte hur många av er som regelbundet lyssnar på radio. Antagligen bara en liten del, det brukar vara så med internetgenerationen. =)

Hur som helst så vill jag inte att någon ska gå miste om "Mammas nya kille" på P3, därför länkar jag in en MNK-radio här.. Har du inte hört programmet - do it now!