Jag vet vad hon heter, men jag kallar henne Tess..

Att ha en blogg är bra. Här kan man helt oemotsagd kasta skit, ge ris och ros, eller bara ägna sig åt allmän navelskåderi i brist på bra porr. Det är fint, ett underbart forum för att uttrycka sina mest avogt inställda tankar om och kring mänskligheten. Lysande!


Därför tänkte jag nu kasta lite allmän skit åt diverse håll. Inte för att jag menar något illa med det, utan bara för att jag kan och vill. För att jag känner mig busig och dessutom som vanligt är liiiiite bättre än alla andra. Och snyggare, ej att förglömma. Sjukt snygg faktiskt, nu när jag tänker på det. Damn!


Just idag tänkte jag kasta skit på en speciell person, imorgon blir det någon annan. Jag har en vän, vi kan kalla honom Jon.. eh.. Ja, Jon. Han är ungefär kort och inte så mycket längre än så. I sin iver att få ligga med någon, lite sådär vem som helst, så kastar han ur sig både den ena och den andra dumheten till folk. Nu senast så försökte han tex få krypa på sin syrras polare. Inget konstigt i det kanske, inte för att jag själv någonsin förnedrat mig genom att böna och be om att få ligga (hallå behöver liksom inte det?!). Men Jon, han får böna. Så illa faller lotterna i livets tombola.


Hur som helst så skriver jag detta som en uppmaning till föremålet för Jons testosteronskimrande uppvaktningar. Vi kan kalla henne Tess..


Tess för helvete! Ska det vara så otroligt svårt att sympatiligga lite i ren socialistisk anda? Att bjuda lite? Att kanske inte bara alltid i alla lägen se till den egna viljan, den egna sfären av självcentrering och kroppslig självbevarelsedrift? Kan man inte någon jävla gång, en gång i livet, göra något för någon annans skull? Kanske ska släppa lite på rinken (?), lyfta på islandströjorna och blotta spetsunderkläderna? Ska det vara så svårt? Ligg med fanskapet, om inte annat för min skull?! Jag orkar inte med hans ständiga tuggande om Tess hit och Tess dit. Blunda bara och tänk på något annat? För att citera en känd reklam - Just do it! Är vi överrens? Kanon!

I din ära:


Kommentarer
Postat av: Ellis

Haha grov,me like

2008-12-10 @ 11:59:13
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Vickie

Usch, du är en elak snygg djävel du:D Ska per omgående göra T uppmärksam på detta.

HAHA!

2008-12-10 @ 12:07:16
URL: http://worldofvickan.blogg.se/
Postat av: Ellis

Jag gillar attityden i din blogg så jag kunde inte sluta läsa, hihi. Känner mig hemma här haha :D

2008-12-10 @ 12:23:11
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: den lille stridsvagnen

oookejhon har en blyertspenna i sitt hår(????)

hon strörmandel aprikos i sina spår? (VAD FAN!!!)Tess måste ju vara rubbad i huvudet och inte ha speciellt mycket att göra på dagarna.

2008-12-10 @ 12:45:14
URL: http://jope.blogg.se/
Postat av: Ellis

meeen.... vadå ROSA?

2008-12-10 @ 12:49:30
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Vickie TBC-sson

Men gu va fint du gör nu rå! Ja vill oxå ha tapet på min blogg...min bror kom inte med lunch så nu ska ja krampa av hunger i framstupa sidoläge på mitt smutsiga golv. Jobbigt har ja, hej så länge.

2008-12-10 @ 13:22:59
URL: http://worldofvickan.blogg.se/
Postat av: Ellis

De såg läskigt ut, lite sådär.. bögigt ut... och irriterande, skulle klicka mig på nästa inlägg och jag trodde jag hamnat fel.

Finns ba ett rosa freak här dude o de jag.

2008-12-10 @ 13:26:41
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Tessan

Jag ska, jag ska! Låt det bli helg bara så jag hinner få i mig ett par glas och bli lite rödvinskåt.

Men då skaru se, då blir det stridsvagnsåkande för hela slanten...el va faan, JAG behöver väl inte betala??? Det gör väl DU va? Om jagnu gör detta för DIN skull menar jag...Fast vid närmare eftertanke, så är jag rätt uttorkad och desperat, så du behöver inte betala...

Jag gör det gratis...eller va fan det är värt ett par hundratusen.Återkommer med detaljer...kanske.Häppåre :D

2008-12-10 @ 18:07:44
URL: http://lifeoftessan.blogg.se/
Postat av: theadmin

Ellis: "Grov, me like"? Om det är grov du är ute efter så är vi fel för varandra... Jag går mer på teknik. Och med teknik menar jag batteridriven sådan, direktinköpt på internet. Själv spelar jag Wii under tiden. :)

2008-12-10 @ 18:42:40
URL: http://theadmin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback