Veckans outfit

Hallå där!

Många av er fans (jag väljer att kalla medlammarna i adminjugend för "fans") har hört av sig via mail, sms, och bongotrumma för att få lite sköna tips om styling och mode. Visst, jag är inte den som är den. Jag förstår såklart att det finns en inneboende nyfikenhet hos er om hur man på bästa sätt presenterar sig för massan när man beträder stadens gator och torg som en vanlig dödlig.

Därför tänkte jag införa en ny grej här i bloggen. Jag kan inte med gott samvete påstå att jag byter kläder varje dag, eller ens var tredje, men en gång i veckan brukar jag försöka byta. Ibland köper jag nya kläder men ärligt talat, ibland byter jag bara kalsonger med någon kompis. Huvudsaken är i alla fall att man byter ibland.

Hur som helst, jag introducerar nu "veckans outfit". I framtiden kan ni kanske få ta del av andra sköna tips, såsom "månades hårtvätt" eller varför inte "så sminkar du av dig i slutet på året". Mycket matnyttigt kan du i alla fall räkna med här på theadmins underbara sida!

Dagen till ära så har jag valt en kreation som jag vet kommer bli stor under 2009. Håll tillgodo!


 
Sockiplasten är tillbaka. Ett lysande plagg som fungerar lika väl till vardag som till fest! Just de här hittade jag, inte helt oväntat, på Gucci. Kornblå är inne 2009, skynda köp!Den här är jag jävligt nöjd med. Sprang på den på en vintagebutik i London som hade massa sköna märken. Vi snackar Westwood, Prada, Lidl, Mango. Grymt!När man inte byter kläder varje dag som en del gör så måste man handla kvalituttagrejer. Det funkar inte med Dressman-boxers och sånt skit. Här hittade jag ett par lederhosentrosor med foder som funkar likaväl på vinter som sommar. Tips: Ha inte brallor över, det blir för varmt. Dessutom syns de ju inte då! Märke: BondageBongo - €139När det är kallt ute är det viktigt att vara varm upptill. Och det skadar ju inte att vara fin också! handstickat i Kina, 7 öre direkt från fabrik. Och det var inte ens rea!

Tudiluu!! // theadmin

Kommentarer
Postat av: Ellis

2009-01-08 @ 13:42:10
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Ellis

Oj blev tomt där upptill...haha snygga kläder btw. kan inte jag få mössan? Sen julklapp?

2009-01-08 @ 13:42:47
URL: http://ellisu.blogg.se/
Postat av: Vickie Fashionsson

Mä! I take it hudfärgad knästrumpa i nylon är ute eller? Briljant är du mr Lederhaussen;)

2009-01-08 @ 14:48:07
URL: http://worldofvickan.blogg
Postat av: hannah

Tack :) Det värmde mer än någon annan kommentar jag har fått ifrån dig!

2009-01-08 @ 14:52:20
URL: http://hannahslife.blogg.se/
Postat av: Vickie Hemmafraugoddammit

Eeh...alltså förlååååt (shit va arg han verkar...kind of sexy) Ja har haft så mycke på mitt extrajobb som blogger...kan ju inte hinna allt (tittar med rådjursögon) Granen är iaf borta...eller alltså vi har börjat klä av den men din dotter öh...min dotter står och hänger upp kulorna igen så det kanske tar ett par dar men sen så:) Kan du bära upp skiten...snääälla. Alltså ja ligger fastbunden i sängstolparna så det känns lite meckigt o ta sig upp på vinden...Yours truely

2009-01-08 @ 18:25:35
URL: http://worldofvickan.blogg.se/
Postat av: K Y S S A R

ÅÅH TUSEN TAAACK <3 jag hittade dom på myrorna för endast 1kr stycka. SÅÅ billigt och bra, Synd bara att det inte var någon rea på dem, annars hade jag fått dem ännu billigare:(Din outfit är bara SÅÅÅÅÅ sexig ikväll!

2009-01-08 @ 22:06:10
URL: http://kyssar.bloggagratis.se
Postat av: hannah

Det är bra :) Det finns alltid fler än en sida hos en person :)

2009-01-08 @ 22:49:19
URL: http://hannahslife.blogg.se/
Postat av: j

Love it!

2009-01-09 @ 09:22:54
URL: http://tryme.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Behöver en till "mode-blogg"? Det har funnits i snart två år och jag skrivet om annat än kläder också! Är det fel av människor att intressera sig för mode? Man kan göra bra saker även om man gillar kläder vettu..

2009-01-10 @ 14:39:08
URL: http://lindaslya.blogg.se/
Postat av: j

missuppfattningar förlåtes, men jag känner mig bedragen.. trodde jag hittat en rolig blogg.. skulle ha gillat en modernifierad fantomen..

2009-01-10 @ 16:34:14
URL: http://tryme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback