theadmin flyttar ut.. eller in.. välj själv!

Hallå på er mina små internetråttor!

Det är väl inte en dag för tidigt som undertecknad etablerar sig utanför ProSharks trygga vrå. Nu har jag ju visserligen funnits på diverse bloggar under en längre tid, men det är inte några adresser man skriver ut här. Innehållet där är inte för allas ögon, så att säga.. :-)

Med den här bloggen ämnar jag göra några få och högst ömjuka saker:

1. Vinna någon form av pris som någon form av akademi delar ut till någon form av skribent. Jag skiter faktiskt i vad det blir, må det bli poker eller "hur-du-bygger-din-egen-ubåt". I dont care. Men ett pris ska jag ha.

2. Återpublicera några av de alster jag tidigare lagt upp på ProSharks. Inte för att jag påstår mig vara en virituos när det gäller det skrivna ordet, även om jag de fakto är det, utan mer för att jag på så sätt inte behöver skriva här så ofta. Jag kan helt enkelt kasta upp gammal inaktuell dynga och ändå vinna pris.

3. Berätta om mitt liv som pokerguru, tandemplockepinnspecialist, oerhört vacker man, samt allmänt trevlig och ödmjuk person.

Det är väl allt, let the fun begin. Have no fear - admin is here! Eller som jag skulle skrivit om jag var ascool rappare;

"En hårdrockarkille med stenhårda händer, som snor massa bilar och anlägger bränder.. jao.. När admin på gatan kommer med gäng, fattar alla på stan att nån ska få däng.. Jao.. Fett.. Len.."  .. Osv..

Out! // theadmin

Kommentarer
Postat av: Valterego

Fett eller kefft, fett eller kefft? JAG SÄGER FETT! Välkommen till the wastelands, bloggosfären utanför sharks.//Big E

2008-11-17 @ 23:00:45
URL: http://www.valterego.se
Postat av: *

vad kul att du hittat ett sätt att visa världen att du tycker du är så fruktansvärt verbal och intellektuell! kul, grattis

2008-11-19 @ 20:28:01
Postat av: theadmin

Tack så mycket "*"! Jo du har rätt, jag tycker själv att jag är skapligt verbal även om de finns som är bättre. Nåja, alltid retar det väl någon när folk kan stava, tydligen.. =)

2008-11-19 @ 20:39:31
URL: http://theadmin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback