Ni är alla stalkers..

Här ska kommentarfiskas!

Nu har bloggfan varit uppe i dagarna två och sidvisningarna är klart över förväntan. Det som däremot förbryllar mig är att ingen skriver kommentarer. Kanske finns det inte så mycket att kommentera, men kom igen. Det är kommentarerna som föder nya bloggar, era smygande svin! =)

Jag kommer aldrig att censurera en enda kommentar, om det inte är hot och skit det handlar om. Hur som helst är det ju lite kul för en bonnjävel som undertecknad att veta vilka ni är som läser, så droppa ett "hej" eller nåt.

Syftet med bloggen är ju som bekant att vinna pris, så få nu arslet ur vagnen och skriv en rad när ni ändå är här. Glada, onda, snälla, elaka, spydiga och meningslösa kommentarer. Allt är välkommet.

Puss på er! // eder theadmin

Kommentarer
Postat av: den lille stridsvagnen

Du förtjänar inga kommentarer, varför vet jag inte. Men det faktum att du är obildad och suger i buzz skulle kunna användas som orsak...pajas

2008-11-19 @ 12:01:12
URL: http://jope.blogg.se/
Postat av: Roffe

Lille Rolf bjussar glatt på en kommentar.

Hoppas du är lite mer aktiv i den här bloggen än du var i den förra.Några priser kommer du aldrig att få.

Möjligen en kaka till kaffet. Moralkaka.

2008-11-19 @ 15:28:48
URL: http://lapproffe.blogg.se/
Postat av: theadmin

Moralkakor äter jag så att säga till frukost! :)Tack för kommentaren Lille Rolf, det uppskattas. Ska försökta vara jävligt aktiv här, blogglusten har faktiskt återfunnit sig..

2008-11-19 @ 15:43:11
URL: http://theadmin.blogg.se/
Postat av: Världens bästa Vickie

Men vännen, ja ber verkligen om ursäkt för min osympatiska ohyfsade lilla ohyra till bror som bara ska dryga sig hela tiden. Klart du förtjänar kommentarer. Du kan väl nypa honom lite eller skicka på en roundhouse kick och se om han blir trevlig eller åtminstone skärper upp sig...hys ej för stort hopp dock.

2008-11-19 @ 16:36:27
Postat av: theadmin

Tack Vickie för de värmande orden. Men räds icke. Om inte fanskapet börjar skriva lite snällare kommentarer så gör jag det enda rätta och skickar honom på datakurs. Just nu lutar det åt Windowskurs i Kabul. Vi får se. :)2008-11-19 @ 19:10:33
URL: http://theadmin.blogg.se/
Postat av: Världens bästa Vickie

I Kabul kan ingen höra honom gråta...

2008-11-19 @ 21:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback