Creeping Death

Nu har det gått några dagar sedan den senaste bloggen och en del har hänt.

Brände ner till Göteborg för lite jobb och allmänt navelskåderi i form av Casino och bira. Hann inte mycket mer än komma dit innan "frugan" ringde. "Linea är sjuk, vi har varit på akuten inatt."


Nea, lilltjejen som är 15 månader, har på sistone drabbats av en elak form av förkylningsastma. Låter kanske inte så allvarligt, men man är inte stöddig när den lilla 11-kilos-människan ligger och kämpar för varje andetag, timme ut och timme in. Så för andra gången i sitt liv fick Nea besöka akuten i Örebro och den här gången ställdes det en riktig diagnos på henne, det skrevs ut mediciner och gavs info. Förra gången fick hon lite syrgas och sen skickades vi hem. Nu var det bättre.


Hur som helst så avbröt jag abrupt min resa och åkte hem igen. Nu mår Linea bättre och det är jävligt skönt. En sak som dock står helt klart är att för en liten flicka med känsliga luftvägar är inte en cigarettstinkande pappa en förbättrande omständighet. Således slutade undertecknad att röka med omedelbar verkan kl 10.00 den 26:e november.  Game over - slut på snusket.


Jag har spelat en del poker oxå. Efter mitt gnäll om avsaknad av rakeback så fick jag ju ett erbjudande av en viss sill i dill. Nu har jag i alla fall 40% på en trevlig sajt. Dessutom har jag nu möjligheten att erbjuda samma grej till andra, så är du intresserad av en schysst deal på ett bra nätverk, hojta till på mig på theadmin@tiltzone.com så ordnar vi det. Och nej, jag är inget affe-svin, jag bara säger att jag har en bra deal till den som vill ha. Sådetså! :)


Poker ja...


Efter två SM-placeringar på Unibet och några timmars cashgame-slaskande så har jag plussat sådär 23 laxar den här månaden. Inte som i fornstora dagar, men det känns ändå riktigt kul att vara tillbaka på banan lite grann. Main Event i SM slutade på plats 43 eller något liknande, och Mörkpoker-eventet gav mig en 17:e plats. Helt ok. Hade kunnat gå längre men kortsnittet var så outsägligt värdelöst långt in i båda turrarna att jag faktiskt inte hade något spelutrymme. I main minns jag att jag hade J7 som bästa hand på nästan 2 timmar. Sick. När jag väl fick AK under the gun och ställde som short stack så hade Masken81 hittat AA. Ute.


För någon kväll sedan spelade jag dessutom det ECOOP-event som var en $250k-garanti. Dominerade mitt bord större delen av turren och låg 3-15 plats hela tiden. En bra bit in i turren och med två flaskor vin innanför västen så blixtsynade jag en all-in med JT suited, bara för att precis därefter inse att den som ställt hade mer marker än mig. Ute. Nåja.. J


Well..

Det som är det mest utmärkande med den här bloggen är naturligtvis det faktum att jag slutat röka. Idag har jag knaprat igenom Nicorette för sådär 70 spänn och sugit på ett äckligt plastmunstycke fullproppat med nikotinhylsor. Ändå är jag långt ifrån människa idag. Nu inser jag på allvar vilken nikotintorsk jag är. Ett stort jävla svaghetstecken är det, och ni som känner mig vet att min fascistiska syn på människor inte tillåter svagheter. Alltså måste jag sluta. Eller alltså, det är inte ens en kamp. Lineas luftrör gör att jag måste sluta röka, alltså gör jag det. End of story.


Dock känner jag att jag när som helst kan få för mig att gå ner i källaren och hämta kofoten och slå sönder hela vardagsrummet om bara någon tomte ens funderar på att skriva något hånfullt i i pokerchatten. Skulle någon prata för högt ute på gatan så finns risken att jag öppnar fönstret och kastar dartpilar på dom. Så enkelt är det, jag är livsfarlig nu och Mike Tyson skulle få springa för livet. Creeping death.


Die by my hand
I creep across the land
Killing first born man
Die by my hand
I creep across the land
Killing first born man
I rule the midnight air - the destroyer
Born I shall soon be there, deadly mass

I'm creeping death


Lägger in en skön film för er som liksom jag brukar störa er på de där personerna som alltid ska sitta vid pokerbordet och berätta hur bra teoretiker de är. Som alltid ska berätta om sina fancy moves och fina trix. Här är ett bevis på att fina trix inte alltid tar en hela vägen.
// eder theadmin


Kommentarer
Postat av: Virus-Vickie

ooj! stackars lilltjej! å duktig papps som kämpar på med djävulsstoppet, det löser sig ju...heja på å tappa inte orken som de säger i sällskapsresan...boxboll rekommenderas;)

2008-11-28 @ 06:46:59
URL: http://worldofvickan.blogg.se/
Postat av: chris

fan va duktig du är! det värmer att du gör allt för din lilla tös! lycka till o håll ut kramar

2008-11-28 @ 20:31:21
Postat av: theadmin

Tack Vickie och lillsyrran för uppmuntrandet. Nu är det ju inte så att detta är ett sk "försök" att sluta röka. Jag röker inte längre, punkt slut. Men tack ändå.. :)

2008-11-29 @ 02:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback