Nystädat!

Åh så trött jag är..


Om man är gräsänkling och spenderar i stort sett varje kväll med att spela Rock Band på Nintendo och dricka vin, vad är det då som kommer på efterkälken? Just det. Städning. Vad gör då en slipad hobbyungkarl för att ordna till situationen? Precis.


För sådär 20 minuter sedan åkte dom, de två damerna ifrån städfirman som kom hit strax innan 8 i morse. De tog två av de tre våningar huset består av och nu är det fanimej finare än Tarzan här. Blir kanon när M kommer hem.  

-"Så fint du gjort älskling, är ju superstädat här".

- "Japp, jag är som en maskin, ville bara visa hur städning SKA gå till". Slipat.


När klockan var 3 i natt så beslutade vi att lillebror Mikey Mike (på egen begäran) skulle vara vaken till kl 7 då städfirman skulle komma, och öppna dörren åt dem. Ungefär följande utspelade sig.


Bror: Jag kan vara vaken, jag brukar ändå inte sova förrän vid 6-7 på morgonen.


Jag: Är du SÄKER på det? Du behöver inte om du inte vill, jag kan ta det, för du får absolut inte missa det.


Bror: Jaja, det är lugnt. Jag är helt säker.


Jag: Ok, jag vill verkligen poängtera hur viktigt det är, annars ringer de till mig och undrar varför jag inte öppnar och jag framstår som en pajas inför min kund (som äger städfirman). Du får absolut inte somna, då är det bättre du avsäger dig uppgiften så tar jag det.


Bror: Jaja, sluta tjata. Det är lugnt, jag förstår att det är jävligt viktigt.


Jag: Ok, bra. Då går jag och lägger mig så kan du väcka mig när dom kommit. Natti.


Klockan halv 8 ringer det på min telefon. "Vad håller du på med, är det ingen hemma eller?". Helvete.


Kliver ner i vardagsrummet och jodå, där ligger det lilla livet och sover. Arg som ett jävla bi blir jag, det var ju liksom precis det som inte fick hända. Slår en kudde i huvudet på lillpojken, och styr sen upp situationen med städarna. Ingen direkt skada skedd egentligen, men ändå så ohyggligt frustrerande att alltid behöva kolla, checka, kontrollera, hjälpa, styra upp, ställa upp, fixa, betala för saker, låna ut, bjuda, skjutsa, hämta osv osv. Och när det är åt andra håller så är det mest en axelryckning och tydligen inte så jävla noga. Jag blir inte arg, det går över snabbt, men med risk för att låta lite smågay så måste jag erkänna att jag blir rätt ledsen och besviken.


Jaja, hur som helst så blev han väl stött eller något, för plötsligt var han försvunnen. Åkte väl hem antar jag. Well well, antar att han hör av sig senare när han fått sova lite.


Så för att sammanfatta: Huset är skinande rent, känns riktigt bra. Bror försvann, men han är nog tillbaka snart. Hur trött som helst är jag men man har ju ett jobb att sköta så vi kör på som vanligt. Är man en hjälte på natten så kräver hjältemod på dagen, så enkelt är det.


Puss puss på er! Nu taaaaaar vi dom igen!!


Det är nåt äckligt skit som vi bara kör rätt av..

Ja "det är som mäsk och bröstmjölk" (citat: Mikey Mike on the bikey bike).

Geek Week har börjat bra. Nu tar vi dom!

Musik..

Jag har ingen inspiration för att skriva något djuplodande eller hånande idag. Jag nöjer mig med att länka in två mer eller mindre bortglömda låtar med 3 Doors Down. Innan de blev superkända i hela världen.  Tar en version med lyrics för er som inte klarar av att höra texten på denna gruvligt avancerade engelska. :)

Bra text!Gillar nog denna bättre som musikstycke betraktatm håll tillgodo!// theadmin - med lite bättre musiksmak

Jävla pajasfasoner!

En sak som gör mig gruvligt förbannad är räkningar. Att se räkningar, att få räkningar, att höra talas om räkningar. För att inte snacka om att betala räkninar. Men hur fan jag än vrider mig i världen så har jag arslet bak, och likförbannat måste jag titt som tätt betala en massa pengar till diverse löst folk och företag som tycker sig ha rätt till det. Det må väl vara hänt.

En sak som dock INTE må vara hänt, är när en del av de här jävla skojarföretagen skickar ut räkningar för en tjänst jag inte beställt. Får man göra så? Nu senast fick jag inte en utan två räkningar från det "välrennomerade" företaget Falck Security . Man skickar en faktura på runt 400 pix för en tjänst man tycker att jag borde ha, i det här fallet en non-stop-garanti för min bil. Längst ner står det med små jävla irriterande bokstäver; "Om du inte vill ta del av erbjudandet så kan du bortse ifrån den här fakturan" eller något lika äckligt i samma anda. VAFALLS?!

Är det alltså okey att skicka ut fakturor, med förtryckt inbetalningskort,  till folk och företag med diverse erbjudanden på? Utan att dom bett om det? Om ni kan lagar och regler bakom detta, snälla informera mig. Jag kommer omgående att börja skicka ut fakturor, speciellt till Falck. Dom, och många fler, kan i så fall se fram emot erbjudanden såsom;

Summa: 67.000 sek

Tjänst: Slippa hånbloggas av theadmin


Summa: 21.50 sek
Tjänst: Slippa ligga med Kristina Lugn

Summa: 449 sek
Tjänst: Du får fisa hur mycket du vill under en timma

(Om du inte vill ta del av erbjudandet så kan du bortse ifrån den här fakturan)

Jag ger mig fan på att en och annan faktura slinker igenom och (I had a dog and his name was..) BINGO så är pappa rik. Eller ja, rikare.

Så Falck Security och ni andra pajasföretag som tror att ni ska kunna blåsa mig på cash, GLÖM DET!


Klassiker - WM i sköna hån

Eftersom ni verkar ha missat så mycket så kommer här ännu ett klipp. Fina grejer!
Det dör ett barn i sekunden...

Ni som läser den här bloggen vet med säkerhet att allvarliga ämnen inte ligger mig speciellt varmt om hjärtat. Men jag tänkte sänka mitt läsarantal ytterligare genom att reflektera över saker som förbryllar mig.

I världens finns en väldig massa människor som svälter, barn som dör av ren hunger, ettåringar vars föräldrar inte kan ge dom tillräckligt med mat för att leva vidare. Barn som tvingas in i prostitution för överlevnad, HIV-smittade barn som dör vid 3 års ålder. Barn som lämnas att dö av de egna föräldrarna för att klara av att ta hand om ett syskon. Get the picture?

Alla vi, jag menar alla, kan göra något åt detta. Allt som oftast ser man en reklam på TV där man uppmanas att skänka en slant eller bli fadder åt något barn i Afrika. Varje gång passerar uppmaningen mer eller mindre obemärkt förbi. Varför? Svensson har så många argument för att inte lätta på plånboken. Låt oss testa några av dom?

"Jag betalar skatt och staten ger bistånd. Det är min gåva till fattigdomen."

- Ok, så om du till äventyrs ser en treårig flicka brinna på gatan så skulle du gå vidare med argumentet "inte min sak, det är det brandkåren är till för"? Att staten betalar bistånd är helt oväsentligt, det räcker ju för fan inte. Det spelar ingen som helst roll att Bush, Kamprad och Gates kan göra så mycket mer om dom bara vill, jag kan ÄNDÅ göra något. Det kan ju omöjligt vara den svältande treåringens fel att världen funkar som den gör?

"Jag tänker inte betala pengar till nån barnfonden-kärring som först ska ha lön innan barnen får sina pengar. Pengarna ska direkt gå till barnen i så fall".

- Jaha. Så du menar att det är åt helvete att en svensk vägarbetare tjänar pengar, skatten ska ju gå till vägen, inte till den som bygger den? De här personerna är hjältar, och naturligtvis måste någon administrera arbetet och ändå kunna sätta mat på bordet för sin egen familj. Vad gör det att 10% av det du ger håller aparaten vid liv, så att ännu fler kan skänka ännu mer pengar och hjälpa ännu fler barn? Är du dum i huvudet?

"Jag har ärligt talat inte råd"

- Du ljuger. Alla i Sverige har råd att ge någonting. Alla i Sverige har möjligheten att skippa en pizza per månad, skita i en öl på krogen, ge fan i att hyra en av filmerna du hyr, skippa ett par av chokladkakorna du äter varje månad. ALLA har råd i Sverige, om du verkligen inte anser dig ha ekonomin till att skänka en hundring i månaden så beror det på att du prioriterar fredagens chips och cola högre än att hjälpa ett svältande barn. Se dig själv i spegeln. Har du verkligen inte råd? Om du ändå på fullt allvar menar att du inte har råd att ge hundra spänn till en god sak så vill jag aldrig se dig på krogen. Jag kommer att skalla dig. Det är ett löfte. Jag har också fått socialbidrag, men även jag hade kunnat hitta 200 spänn i min ekonomi om jag grävde tillräckligt djupt.

"Jag bryr mig inte, inte mitt bord. Jag ser om mitt hus så får andra se om sitt."

- Faktiskt det enda något rakryggade argumentet du kan ha och ändå behålla någon form av självrespekt. Men det bevisar ändå att du är en skitstövel.

Jag är medveten om att den här bloggen antagligen inte kommer få någon som helst respons. Ni kommer att läsa den på samma sätt som ni ser reklamen på TV, nicka lite instämmande på sin höjd, och surfa vidare. Ingen av er kommer att gå in på www.barnfonden.se och anmäla er som fadder. Det är sorgligt.

Men ändå tänker jag att det är värt att skriva den här bloggen. Den enda av mina bekanta som jag vet har ett fadderbarn är farsan (thomas.markbacken.se) och det är respekt. En riktigt bra dag har jag 200 unika läsare av den här bloggen. Om alla ni skulle regga er som fadder så skulle vi tillsammans skänka 40.000 kr varje månad, nästan en halv miljon om året. Men jag är som sagt övertygad av att alla ni kommer att värdera eran lördagsfylla högre än vad jag hoppas.

Snälla överbevisa mig? Regga er på www.barnfonden.se och anmäl er som fadder. 200 riksdaler i månaden är ett döende barn värt, eller? Nedan ser du en screenshot på min registrering. En flicka i Zambia blev mitt val. Har du tillräckligt mycket i huvudet för att kunna lägga upp en liknande screenshot på din blogg? Eller kommer du passera tyst förbi den här texten och låtsas som att du inte läste den?eder theadmin - Med storslagna förhoppningar

Dialogue with the spunge...

Följande dialog utspelade sig hemmavid för någon vecka sedan:

M glatt: Hmm, det vore gott med vin. Jag ska nog ta mig ett glas rött och mysa i soffan.

Jag lite skeptiskt: Ska du dricka vin en tisdag?!

M förvånat: Vadå, får jag inte göra det eller vad?

Jag arrogant: Klart du får, gör vad du vill. Alkad är vad du är. Oattraktivt.

M skeptiskt: Men herregud så kinkig du är, spelar det någon roll?

Jag ännu mer skeptiskt: Roll och roll, du gör väl som du vill. En tisdag.

M undrandes: Men tog inte du ett glas ur tetrat igår?

Jag ointresserat: Kan hända att jag gjorde. Well, du gör som du vill.

M beslutsamt: Jaja, jag ska i alla fall ta ett glas.

Jag himlandes med ögonen: Lycka till.


Hon knallar ut i köket och då kommer härjandet som ett brev på posten. 

M: Vafan, den är ju tom? Drack du ur en halv låda igår kväll? En måndag? 

Jag: Trodde inte du skulle ha nåt, du brukar inte vara så alkad att du ska dricka vin en tisdag. Tänkte köpa nytt.

M uppgivet: Helt otroligt, man bor ihop med Svampbob Fyrkant!


Jag som en krigare: Tidig.


Och så var ett nytt användbart smeknamn fött! Klockrent!

// Svampbob Fyrkant


Helgen..

Jag har fått ungefär skitmånga mail ifrån eder, min adminjugend, där ni desperat skriker efter nya bloggar. Låt mig vara!

Jag har ju för fan varit bakis i helgen. Eller ja, kanske inte igår då, men då ägnade jag mig mest åt allmän navelhysteri hemma i soffan och var således inte disponibel för eder att ta del av min läckra lekamen.

Nu är jag i alla fall tillbaka på banan. Fredagen gick i vinets tecken, sällan har jag blivit så assdrunk dagen efter. Vaknade upp på soffan, tydligen tyckte jag att det en bra idé att sova i gamnackeposition hela natten. Till frukost blev det pizza, man måste ta sådana tunga beslut ibland om man ska lyckas hålla matchvikten. Efter den flottiga upplevelsen slängde undertecknad och stridsvagnen på en film och dekade åter ner oss i min soffa. Sömn genom hela rullen. Stabilit.

Lunch. Pizza igen. Så jävla världsklass, ser helt enkelt ingen anledning att bryta den diet som tagit mig såhär långt. Mer sömn. Framåt kvällen var jag människa igen, eller åtminstone så mycket människa jag kan bli, och resten av helgen var en odyseé i ren och skär chillning.


Just nu sitter jag i alla fall och funderar på nya bloggar, har en gruvlig bloggtorka just nu men det kommer väl. Eftersom det är måndag idag så funderar jag på att göra denna veckas klädbyte och i så fall så kommer det upp en "veckans outfit" lite senare. Den som lever få se. Och andas. Och leva vidare. Ja den som lever får göra en jävla massa saker helt enkelt. Inte lika kul för den som inte lever. Jävla dumt ordspråk det där. Nåja.

Gulligull.. // eder theadmin

Kastar upp ett klassiskt Youtube-klipp. Eftersom flera av er verkar ha missat både det ena och det andra så känner jag att jag måste utbilda er. Se detta flera gånger, det kan vara det roligaste någonsin. Stureplansbrats i Båstad under tennisveckan är fanimej nöten. Tommy Zethraeus kan ha haft en poäng.


Bakis..

.. Och roligare än så blir det inte idag.. Puss på er!// theadmin - lite fränare

Sex on legs!

Satt och slösurfade lite här på arbetstid samtidigt som min privatchafför James var och jobbade. Fattar ni att detta en gång i tiden var sexigt? Fattar ni att detta en gång i tiden var hippt och "inne"? Fattar ni att detta en gång i tiden ansågs duktigt? Situationen är så sjuk! Måste länka in skiten här, det är stor humor.. Håll tillgodo!

 

Vad är det frågan om? Ni är alla luder!

Min kära adminjugend, vad pysslar ni med?!

Så sent som för en vecka sedan hade jag flera hundra unika besökare varje dag. Igår hade jag 76 st. 76! Är det kvalituttan på mina alster som gått ner, eller är det era förvirrade hjärnor som inte verkar i den riktning jag önskar?

Jag tror att det kanske beror på att jag på sistone knappast hånat någon, istället valde jag att skriva en hyllningsblogg till min bror. Jag lovar bättring. Jag har bara sån håntorka, vet inte riktigt vem som förtjänar en kofot i mjälten? Kom med inspiration!

Visst, Vickie är ju för alltid ett tacksamt objekt men jag känner att hon mer eller mindre förtjänar lite cred nu, istället för hån. Hon är ju trots allt en hängiven läsare. Att hon är ett rödvinsalkat jack-vegas-proffs finner jag inte längre stimulerande ur hånsynvinkel.

Dirren - absolut. En pojkvasker som självbetitlat sig som "Direktör" trots att spolingen antagligen inte klarat av att managera en självgående gräsklippare. Men inte heller här känner jag mig manad.

Stridsvagnen? Njae, att sparka på utvecklingsförstörda har aldrig legat mig varmt om hjärtat. Han självdör nog snart i alla fall av ren hypokondri.

Blondinbella? Jovisst, men fanskapet vill ju ligga med mig hela tiden och jag känner att en kärleksnatt full av Bangkok-trix med henne är det bästa sättet att för alltid håna henne. "Ge mig 10 minuter så ska jag för alltid sarga hennes sexualbild", som en vis man en gång sade.

Fan jag vet inte... Förslag?

eder ödmjuke tjänare // theadmin

Du är för dålig för att kasta sten..

Jag är medveten om att detta är en jävligt gammal youtube-pryl, men jag hade nyss en MSN-konversation med en kille som inte hört talats om "Sagan om de bannlysta". Vafalls?! Därför måste jag helt enkelt lägga upp den här, om fler av er i adminjugend har missat detta så gör jag en god gärning genom att inviga er. Och ni som har sett det kan gott se det igen.En hyllning till brorsan!

Jag har suttit på lunch, thailändsk "Tom Yam Gai" - kryddstark kycklingsoppa, tillsammans med Stridsvagnen. Det lössnackades träningsmotivation (något både han och jag suger kopiöst på), vad som är rätt mat, och en massa annat hälsotrams. Jag är som vanligt av uppfattningen att fokus på egenhälsa och sjukdomshysteri är ett svaghetstecken, att det är dumt att "känna efter" och att den som vägrar bli sjuk aldrig blir det. Jag blir inte sjuk. Aldrig. Jovisst, även jag har ibland rinnande näsa, huvudvärk, magont, dålig rygg, taskigt flås, värk i lederna osv osv osv. Men sjuk? Aldrig. Det är bara att ignorera. Jag ger mig fan på att jag är den första människan i världshistorien som aldrig kommer att dö, jag kommer helt enkelt ignorera det när det händer och bara leva vidare. Jag har hållt kurs med 39,7 i feber och jag har kör go-cart med maginfluensa. Men sjuk? Abslout inte, bara "lite seg".


Hur som helst, det var inte det jag ville säga. Mitt i denna diskussion så slog det mig att jag måste få lyfta fram min bror. Killen är 25 år och har en vilja av stål. Sådant ska premieras. Därför blir detta nu en hyllningsblogg till min bror, och kanske en "in your face" till andra som may or may not deserve it.


Brorsan är som sagt 25. Under hela sitt liv har han spelat fotboll, en sysselsättning jag själv visserligen finner själsdödande, men likaväl har bror gjort det. Och han har gjort det bra. Med träningar i princip varje dag, matcher någon gång i veckan, så kan man lätt få bilden av att man inte orkar så mycket mer. Men icke!


Efter att ha varit i Thailand i några månader och prövat lyckan som professionell fotbollsspelare så kom han hem under senhösten. I Thailand var det speluppehåll mellan säsonger och bror valde att åka hem för att spara deg. Jobbet hade han sagt upp sig ifrån i jakten på fotbollsdrömmen, och väl hemma i Svedala hade han ingenting att göra. Men pengar måste man ju ha. Vad gör man då? Jo, man slår ut med armarna och säger "jag gör precis vad som helst, och jag kan jobba precis hur mycket som helst. Ingenting är för banalt eller för dåligt för mig, jag pallar vad som helst".  2 veckor senare är han industristädare och jobbar 10-15 timmar per dag. Alarmet ringer vid 6 varje dag och klockan 7 är han igång och städar. När arbetsdagen är slut så sticker han och tränar. Varje dag. Har han inte fotboll att spela så är det boxningsträning, styrketräning eller ren löpning. Varje dag, utan undantag. Även på bakfyllan, de få gånger han nu har en sådan.


I lördags var brorsan hemma hos mig. Jag tog en bira och det gjorde brorsans polare med, Domme. Inte bror. "Nej du vet jag känner att jag ska gå ner sådär 3-5 kilo innan jag åker tillbaka till Thailand, så att jag blir lite lättare i löpsteget". Så vid sidan av allt hårt arbete och all daglig träning, så går han nu dessutom på diet i ett par veckor.


Det som är det mest fantastiska är att det inte ens är nära att han tummar på sina principer. Säger han at han ska springa 1 mil varje dag innan jobbet i en månad så gör han det, oavsett väder. Säger han att han ska deffa ner sig 3 kilo på en vecka så gör han det (varför han nu skulle det, han har ju inget underhudsfett pojken).  Det är så fett med respekt till dig brush, inget snack om saken. Vi är bra på olika saker och har valt olika vägar i livet, men jag är jävligt imponerad och stolt som helvete över ditt sätt att vara. Du har karaktär som fan!


Nu åker lillebror tillbaka till Thailand i början av Februari för ännu en säsong med fotbill. Jag önskar dig all jävla lycka i jakten på drömmen, jag kommer och hälsar på dig om du stannar länge.
// bror

PS. Det var jävligt förlösande att få outta ditt fyla tryne på internet, hoppas att Ning, Am, Noi, Lak, Poi, Pat, Nom, Lek och de andra brudarna på Soi Six i Pattaya ser detta. Chansen är kanske inte så stor, men jag vet att de saknar dig! "Me no have money, want stupid falang butterfly come back Thailand! Me hungry!"


Grym framgång för bloggen!

Alltså, jag har så sjuk medgång nu. Bifogar en screenshot på hur listan såg ut i förmiddags. Räknar med feta annonskontrakt under året!


And the winner is..

För några dagar sedan startade jag en tävling där meningen var att ragga besökare till bloggen, och vinnaren skulle få ett Nintendo Wii med tillhörande Rock Band. Flera namnkunniga bloggare har visat sitt intresse, bland andra kan exempevis nämnas direktörskan (tessanodirren.blogspot.com). Men ingen har stått ut så i konkurrensen som en viss tokfrans till kvinna (eller "föremål av honkön" om du så vill) som vinnaren av denna tävling.. Ladies and germans, I give you the winner, med motiveringen:

"För att med en oerhörd entusiasm uppmanat sina läsare, såväl som facebook-bekanta, att hjälpa henne till seger. För att med en klockren Köpingsmentalitet och rödvinslogik blotta sina innersta känslor i en hyllningsblogg till undertecknad, och slutligen för att det bara inte går att låta bli att ge henne segern av rent ADHD-medlidande.. Vinnaren är...."Jag vill att vi alla gemensamt grattar Vickie till denna oerhörda fåntrattsprestation och unisont går in på hennes sida (worldofvickan.blogg.se) och skriver några väl valda hån i hennes kommentarsfält. Jag är säker på att det skulle göra henne glad.

Återigen, GRATTIS VICKAN!

Jag gör..

.. som alla andra och byter plattform i bloggvärlden. Blogg.se suger feta discoloafers och midjekorta kavajer, så jag måste hitta något annat. Jag återkommer med adress vad det lider. Och ja just ja, tävlingen är avgjord. Någon har vunnit, jag vill inte berätta vem det är riktigt med hon har ett namn som börjar på V. Spännande huh? :) Hej på en stund! // theadmin

Morgon

Lillebrorsan kom förbi igår med sin fula polare Domme. Domme hade bira med sig, så följdaktligen har jag inte orkar skriva någon vinnarblogg. Det kommer. Just nu är jag nyvaken och sitter tillsammans med lillan och kollar Nickelodeon. Hyggligt bra faktiskt, flera pinnhål mer givande än att läsa modebloggar i alla fall. Hoppas ni haft en bra helg, jag önskar er alla en gruvlig bakfylla idag. Ju värre ni mår, desto gladade är jag. Det är lite så jag funkar. Hörs! // theadmin

Wow

Priceless!


Avgjord tävling i förtid!

Eftersom min egen tävling tråkar ut mig så tänker jag avgöra den i förtid. Ikväll Lördag kl 21.30 kommer jag att utbasunera en vinnare, så upploppet börjar nu. Flera eldsjälar har gjort ett fint jobb, inga kommentarer är dock publicerade ännu. Häng i och jobba!

Ikväll ska min sämre hälft ut och röja på någon restaurang, vilket innebär att undertecknad blir kvar hemma i soffan tillsammans med dottern. Känns riktigt nice. Det lär betyda en hel del hånbloggar (kom gärna med förslag på vad eller vem som förtjänar en känga), och en del allmän navelluddsåskådning.

Vi ses ikväll!

Puss puss // theadmin - rätt jävla mycket snyggare

Tävling!! Tävling!! Tävling!!

Jag får rätt mycket spam-kommentarer ifrån en massa löst folk om diverse banala tävlingar de har på sina bloggsidor. Det kan vara "namnge mitt husdjur och vinn en locktång", eller "namnge min locktång och vinn mitt husdjur". Folk har i alla fall en väldig massa pinsamma tävlingar igång. För att inte tala om priserna, I shit you not! "Sy en paljettklänning och vinn ett presentkort ifrån Kicks på 200 kronor". Jag menar, kom igen nu för fan. Ge mig en tävling som är värd namnet, och ge mig också ett pris som faktiskt skulle kunna vara värt att kämpa för.

Exakt! Det är precis det jag ska göra här. Jag ska göra ett experiment och ni min kära läsekrets, min adminjugend, är mina försöksgrisar. Jag utlyser härmed en tävling!

Tävlingen är en jakt på poäng. Den som har skrapat ihop flest poäng kl 00.00, natten mellan söndag och måndag, vinner ett mycket fint pris! Poäng erhåller du genom att:

1. Länka din blogg till min blogg. För en länk till mig ifrån din blogg får du 3 poäng (du kan inte länka mer än 1 gång). Skriv till mig och berätta att du länkat.

2. Tipsa dina vänner om min blogg. För varje unik person (IP) som skriver DIN bloggadress i kommentarerna till den här bloggen får DU 1 poäng. Dina vänner kan naturligtvis även dom vara med och tävla.

Vad vinner man då? Jo du förstår du, här sparar vi inte på krutet. Om du skrapar ihop flest poäng så vinner du detta:


Ja det är helt sant! Jag GER BORT mitt eget sprillans nya, kompletta Nintendo Wii med tillhörande Rock Band till den tokfan som drar flest besökare till min blogg och skrapar ihop flest poäng under 72 timmar.  Varför?
För att jag är helt jävla GALEN såklart. Och för att jag är löjligt tät.

This is not a joke friends, this is an experiment. Will you be the winner?

Tävlingen pågår mellan 00.00 Fredag 090109 och 00.00 Måndag 090112

// theadmin

Veckans outfit

Hallå där!

Många av er fans (jag väljer att kalla medlammarna i adminjugend för "fans") har hört av sig via mail, sms, och bongotrumma för att få lite sköna tips om styling och mode. Visst, jag är inte den som är den. Jag förstår såklart att det finns en inneboende nyfikenhet hos er om hur man på bästa sätt presenterar sig för massan när man beträder stadens gator och torg som en vanlig dödlig.

Därför tänkte jag införa en ny grej här i bloggen. Jag kan inte med gott samvete påstå att jag byter kläder varje dag, eller ens var tredje, men en gång i veckan brukar jag försöka byta. Ibland köper jag nya kläder men ärligt talat, ibland byter jag bara kalsonger med någon kompis. Huvudsaken är i alla fall att man byter ibland.

Hur som helst, jag introducerar nu "veckans outfit". I framtiden kan ni kanske få ta del av andra sköna tips, såsom "månades hårtvätt" eller varför inte "så sminkar du av dig i slutet på året". Mycket matnyttigt kan du i alla fall räkna med här på theadmins underbara sida!

Dagen till ära så har jag valt en kreation som jag vet kommer bli stor under 2009. Håll tillgodo!


 
Sockiplasten är tillbaka. Ett lysande plagg som fungerar lika väl till vardag som till fest! Just de här hittade jag, inte helt oväntat, på Gucci. Kornblå är inne 2009, skynda köp!Den här är jag jävligt nöjd med. Sprang på den på en vintagebutik i London som hade massa sköna märken. Vi snackar Westwood, Prada, Lidl, Mango. Grymt!När man inte byter kläder varje dag som en del gör så måste man handla kvalituttagrejer. Det funkar inte med Dressman-boxers och sånt skit. Här hittade jag ett par lederhosentrosor med foder som funkar likaväl på vinter som sommar. Tips: Ha inte brallor över, det blir för varmt. Dessutom syns de ju inte då! Märke: BondageBongo - €139När det är kallt ute är det viktigt att vara varm upptill. Och det skadar ju inte att vara fin också! handstickat i Kina, 7 öre direkt från fabrik. Och det var inte ens rea!

Tudiluu!! // theadmin

Framtidens modebloggare

Som vanligt har jag inget bättre för mig än att surfa runt och reflektera. En serie klickanden ledde mig in på en upcoming bloggares eminenta tankar. Jag ger mig fan på att hon har fler läsare än oss alla, kanske mycket på grund av hennes stora upptäckter. Jag tänker faktiskt inte skriva ut adressen här, jag är inte ute efter att håna en ung tjej som gillar att skriva. Sådant ska premieras, Men man kan ju få le lite.. :)


Surt med blogg..

Det jävliga med att ha en blogg är ju att man förväntas uppdatera den hela tiden. En massa löst folk som är inne och läser (oh nej, inte just DU, du är underbar) som hela tiden sitter och väntar som ett barn på julafton och hoppas på att undertecknad ska kasta ur sig nya dumheter.

Ibland är det faktiskt så att man inte har något att skriva. Visst, om jag vore Blondinbella eller Kenza så skulle jag såklart bara ta någon fånig bild på mina nya Statoil-dojjor och kasta in. Men nu är jag ju inte det. Jag vill gärna skiva något som i alla fall har någon form av substans. Även om jag är oerhört medveten om att det mesta jag kastar ur mig är ren och skär dynga, så är det förhoppningsvis i alla fall någorlunda välskriven sådan.

Nu på senaste tiden så har jag mest kastat skit på folk, vilket är lite av en favotirsysselsättning. Dessutom har jag planlöst surfat runt på diverse bloggsidor och skrivit både den ena och den andra omåttligt hånfulla kommentaren. Så sent som igår påstod jag att Blondinbellas pojkvän var så ful att han såg ut att vara tappad i bajs och rullad i gulasch. Jag gillar sånt, att bara planlöst håna folk som jag tycker förtjäna det. Och jag har inga som helst problem med att bli hånad tillbaka, så kom igen bara. Fria hån är nöten, som Parre en gång sade. (parresvammel.blogspot.com)

Alltså, jag är en ganska snäll människa egentligen och gillar normalt inte att vara elak mot människor. Jag är ingen mobbare, snarare tvärt om. Men vissa uppblåsta människor (som undertecknad till exempel) vill man ju bara slå hål på. Eller är det bara jag som känner så? Är det mitt oerhört låga självförtroende som gör att jag inte kan surfa förbi, se dumheterna, och bara låta vara? Jag vet inte. Hur som helst så funderar jag på att be Hannah (hannahslife.blogg.se) om hjälp. Hon har någon form av självförtroendeskola igång som jag tror är bra. Kan bli hur stort som helst.

Äh ni ser, nu ironiserar jag och hånar igen. Hannah, jag menar inget illa. Ärligt. Jag bara busar. Men i världen av mode och sportbloggar så måste väl någon kunna slå sig fram som den hånfulle bloggaren? Jag menar, man kan ju fanimej bli rik på att blogga. Kolla på Blondinbella, bruden har inte skrivit något matnyttigt sedan hon berättade om sin senaste bullemispya, men ändå är bloggen värd miljoner. Varför läser vi sådant? Nej tacka vet jag hånbloggar, det har ett mycket mer allmännyttigt värde. Jag promotar gärna folk som lapproffe, Taylor och Seba, eller varför inte Prosharksprofilen "Pssthlm". Världens kanske bäste hånbloggare.

Fan, jag skulle börja skriva ett inlägg som skulle handla om att jag inte hade något att skiva, och här sitter jag nu. Ännu ett mästerverk senare. Jag är grym. Jag äger. Jag är underbar. Dessutom har jag ingen självinsikt, vilket underlättar oerhört.

Nehej ni mina vänner, nu ska jag plåta mina senaste klädinköp. Räkna med feta moderapporter här framöver!                       Batik är jävligt inne 2009 så jag haffade dessa på blocket för 1599kr stycket. 
                                                           Guuuud vad jag älskar rea!

Ok, ny design!?

Nej inte på mig, jag behöver inte någon ny design, jag är fortfarande så läskigt snygg att det svider i ögonen på mig själv om jag råkar se mig själv i spegeln när jag kommer ut ur duschen. "Finare än Tarzan" är på något sätt ledord i mitt liv. Ja, det och "satans vilja" såklart.

Nu när jag har hundratals besökare varje dag så är det fanimej läge att hitta på en ny design. Den här gay-rosa passar mig visserligen fint, men den är inte direkt snygg. Nej, jag tänker mig något elakt i svart. Eller orange. Eller någon annan färg. Egentligen är det skit samma, men jag vill ha alla funktioner med som Blondinbella har på sin sida. Jag tycker att hon verkar vara en bra måttstock. :)

Så nu utlyser jag en tävling här (*asgarv*).. Nej det gör jag såklart inte, men däremot undrar jag om någon av er kan hjälpa mig med att bygga en asnice design till pappa?

Skriv förslag i kommentarerna, eller dra ett e-brev till theadmin@tiltzone.com ...

Älskar er alla, ni är min lärjungar.. Adminjugend som jag överväger att kalla er.. Puss! // theadmin 

Gud - världens bästa practical joke...

Det finns få saker som gör mig så förbryllad och arg som religion. Ja, det skulle kanske vara de religiösa individerna då, men generellt stör gudstro mig något så in i helvete att klockorna stannar. Kan vi inte tillsammans skärskåda hela frågan om gud ett kort ögonblick? Jag vet att detta är frågor som stötts och blötts i urminnes tider, sedan den dagen som den där antagligen knarkpåverkade snubben  gjorde bok av sina syfilisfebriga fantasier och tryckte upp sitt första exemplar av bibeln.


Gud skapade allt. Känn på den. "Skapade allt". Tillåt mig då att ställa frågan, hur skapades gud? Allvarligt alltså, födde han (hon) sig själv ur sitt eget arsle? Det är makabert att tro att någonting uppstår ur ingenting, och att detta ingenting verkligen inte är någonting, uppståndet ur ingenting. Är ni med?


"Skapelsen kan inte vara en slump". Inte? Hur genomtänkt är du? Om du har en oändlig tid på dig att åstadkomma något av ren slump, så kommer du förr eller senare att uppnå det. Om du har hundra miljarder tärningar som du om och om igen släpper ifrån Kaknästornet, så kommer dessa förr eller senare att  landa med ettorna uppåt. Fan, de kommer förr eller senare landa i en formation som är en perfekt avbild av Bert Carlsson, jag lovar. Får du bara tillräckligt med försök så blir det så. Det är nämligen så att om du delar ett ändligt tal med ett oändligt tal, så blir summan noll. Och blir det inte det så har du helt enkelt inte delat det tillräckligt. Förstår du kopplingen? Om du inte gör det så är du antagligen religiös.


Man skulle kunna hålla på så här i all evighet, men det orkar jag inte. Jag bara nöjer mig med att konstatera att jag är ateist, den enda sanna läran, och att allt annat är puckat. Varför har mänskligheten ett sådan otroligt behov av att få klamra sig fast vid något som ska ta hand om en? Något som man kan kanalisera sitt oförstånd mot? Är det tanken på att du föds, helt utan någon som helst mening, och dör obemärkt? Att det sen bara är svart. Är det så skrämmande? Du föds och du dör och där emellan så har du förhoppningsvis ett och annat garv, lyckas ligga med några snygga människor, får några kids som för ätten vidare, kanske tar dig en riktig midsommarbläcka och sen är det end of story. Game over och slut på snusket.

Det leder mig dock in på en annan fråga. Varför, oh varför, skulle det finnas ett liv efter döden? Varför skulle du ha någon form av medvetande? Hade du det innan du föddes? Nej just det. Varför skulle du ha det efter? Eller reinkarnation. Vad är det för jävla bullshit. Visst, låt säga att vi föds om och om igen, som andra varelser, människor, träd, fåglar, whatever. Men om du inte minns dina tidigare liv, finns det då någonting som talar för att det är just DU som återfötts? Jag menar, om vi inte vet om att vi återföds, då kan vi väl lika gärna skita i det? Det kan väl omöjligt finnas en tröstande poäng i att återfödas som kung, om du inte vet om att du blivit kung efter att ha haft ett jävla skitliv som Irakisk bonde innan?  Jag kan iofs se en poäng med att återfödas i Nirvana. Jag har alltid gillat Nirvana, jag tycker deras plattor är bra.


Well well.. Jag vet inte riktigt vad det här blev för blogg, men alltid retar det väl någon.. :)

Var rädda om er, hela världen består av religiösa dårar som inget hellre vill än att mörda, sexuellt utnyttja och tortera i guds namn. Det har skett i tusentals år och kommer ske i tusentals till. Avskaffa religionen!


Blondinbella och annat löst folk...

Allvarligt, hur fan mår folk?  

Jag är medveten om att gemene man (eller kanske i synnerhet någon gemen kvinna) älskar att läsa om mode. Det är pinsamt uppenbart att dumskallarna inte vill något hellre än att få veta vilka ooootroooooligt heta klänningar Blondinbella lägger sina pengar på, men kom igen.

Jag hoppas att min läsekrets tittar in här av helt andra anledningar än att kanske få reda på vilka nya vantar jag köpte på Lidl för 19.90.   Jag funderar dock på att starta en ny blogg, kanske typ brunettbruno.se eller nåt, och se hur långt man kan dra dumheterna. Ett stort problem tornar dock upp sig vid horisonten. Jag kan ju inte gärna ta bilder på mig själv iklädd nyinköpt nätbrynja och fotbollsstrumpor. Det finns en viss risk att blogg.se´s server krashar då av den massiva anstormning det skulle innebära.  

Well well, jag ska allvarligt fundera på att skapa någon fulblogg där jag berättar om alla nya saker jag köper, kanske ger lite tips om hur man enklast får en perfekt arselvaxning, eller varför inte helt enkelt bara tipsar om asbra websidor där man kan köpa hundkläder. Och så ska jag varea djup också såklart, kanske lägga in lite existensiella budskap tagna ur En Dingding Värld (läs: Bibeln).  

Jag blir så trött. Är alla människor helt inkontinenta i huvudet?  

eder theadmin

Min middag..

Jag snor ett koncept ifrån farsfan, som i sin tur snott det ifrån tv-programmet "Go Kväll".


I programmet så får gästen i ett inslag bjuda in x antal fiktiva personer till en middag. Det kan vara precis vilka som helst, och jag tänker nu göra samma sak. Jag tänker ha en del gäster på min middag, så jag tar detta i ett par delar. kommentera gärna. Min gästlista:


•·  Jag själv naturligtvis. Lite snyggare och bra jävla mycket bättre rent generellt.


•·  Antanas "Tony G" Gouga. Snubben har pokervärldens mest stöddiga tunga, och mycket möjligt den drygaste, elakaste och mest avskyvärda tunga även utanför pokerscenen. Få människor har samma äckliga förmåga att häckla och håna, Mohammad Ali i sin storhetstid var inte ens nära. Man måste bara älska den här killen och hans sätt att inte ens vara nära politiskt korrekt. Check this out.•·  Andersson "the spider" Silva. Killen är världmästare i UFC och påstås vara den bäste fightern "pound for pound". Den här platsen stod mellan Andersson Silva och Roy Jones Jr, den jag personligen anser vara världens bäste pound for pound boxare genom tiderna, men Andersson Silva är fanimej inte tokig. Jag tänkte sätta honom bredvid Tony G så att han kan ge honom en armbåge när han blir för jobbig. Lite Andersson Silva highlights:•·  Johan "Lenny" Johansson. Min vapendragare, tandemplockepinnpartner och parellellslalompolare i alla väder sedan urminnes tider. Det är något mäktigt med tung vänskap, man kanske har något brejk på några år men när man väl återupptar kontakten så är allt som vanligt igen. Mer eller mindre i alla fall. Nämn ett sportspel på Sega Megadrive eller Playstation - vi har varvat det. Vi har tillsammans gjort allt ifrån tjyvrökt i Lennys cykelkällare till skrivit manus till diverse tv-program.  Lenny är också en av de få människor jag vet, vid sidan av mig själv, som faktiskt skulle kunna snacka sönder Tony G om det behövs. Infogar ett klipp på Lenny som Sonny Cricket ifrån tv-programmet Sommarstad Gotland för 100 år sedan. Love ya bro.•· James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammet och Cliff Burton - Metallica! Jovisst, jag vet att Cliff har varit död i typ 20 år, men jag får väl för fan välja vem jag vill!? Tänk om killen fick veta hur stort hans band blev tillslut. Sen vore det såklart en ära att äta med dom, ej att förglömma.•· Douglas Adams. Snubben har ju skrivit boken Liftarens Guide till Galaxen. Kanske inte världens bästa bok ever, även om jag gillar den stenhårt. Däremot har jag svårt att se en författare eller annan intellektuell person som kan tillföra mer till min middagsbjudning än just Douglas. Jag tror att snubben är (var) störtskön, man måste liksom vara grymt intressant med den fantasin.